Köpvillkor

Priser och betalning
Varje vara anges med pris i Svenska kronor (SEK).
I kundvagnen kan man se priset exklusive frakt, vilken tillkommer från 49kr.
Vi fakturerar aldrig mer än postens aktuella taxa.

Med reservation för slutförsäljning.

Betalningsvillkor – Faktureringsvillkor
Vi fakturerar dig enligt det namn och adress du angett vid beställning, fakturan medföljer paketet. 20 dagar netto.

Fraktvillkor
Vi skickar alltid med Post och fakturerar fraktkostnad enligt postens gällande taxa.

Tider
Vi kan inte garantera leveranser vid exakta tider. Vi gör dock vårt yttersta för att leverera så snabbt som möjligt. Utlandsbeställningar kan ta längre tid då tullar och lokala leveranser kan ta extra tid.

Uppskattad leveranstid
Uppskattad leveranstid är 3-8 dagar.

Ånger- och returrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.
Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera dem. Om en vara skulle vara felaktig eller skadad kontakta kundtjänst omedelbart på order@lsbfvilhelmina.se så hjälper vi Dig med hur du ska gå tillväga. Var vänlig och bifoga digitala bilder på produkterna/skadorna vid mailkontakt, för att förenkla ärendet. Vid en eventuell tvist följer LSBFVilhelmina Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Notera att fraktkostnaden vid returer och byten betalas av dig som kund. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara, så återbetalar vi samtliga fraktkostnader samtidigt som vi betalar tillbaka det du lagt ut för varan.

Återbetalning
LSBFVilhelmina återbetalar konsumenten senast inom 30 dagar i de fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet eller ska få pengar återbetalda.
Pengarna finns på kundens konto inom ca 30 dagar.

Privat Policy
”När du lägger din beställning hos oss uppger du endast ditt namn och kontaktuppgifter, Ej personnummer.
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dessa uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Ej uthämtade paket
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-
Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel

Falska beställningar
Bedrägerier och falska beställningar polisanmäles.

Sekretess
Vi behandlar all information konfidentiellt.